Nightinfo

Buli, party, program ajánló BULIAJÁNLÓK


Az A38 Hajó bemutatja: Carpenter Brut /FR/, Youth Code /USA/


2018.03.07. (szerda) 20:00


Akvárium Klub

1051 Budapest, Erzsébet tér 14.

Telefonszám: +36305062632Három év után visszatér Budapestre a nyolcvanas évek TV-műsoraiból és B-filmjeiből inspirált francia synthwave producer, a hiányzó láncszem a Justice és John Carpenter között: Carpenter Brut!

 

A 2018 márciusában az Akváriumba visszatérő produkció nemcsak zenéjében és vizuáljában, hanem dalaiban is a neonfények előtt rója le tiszteletét. Erőszakos és vibráló, VHS-szalagos 80s revival hangzásvilágával a retrowave kultúra egyik legnagyobb hatású szerzőjévé nőtte ki magát, aki dalt adott a visszatérő Samurai Jack intrónak vagy videojátékoknak (Furi) is. Az elmúlt két évben Amerikát és Kanadát is meghódító trió 2017 nyarát a legnagyobb európai fesztiválok színpadán töltötte (Download, Rock En Stock, Reading & Leeds), és ez nem is véletlen: a synthwave nagyobb, mint valaha, Carpenter Brut hatása pedig megkérdőjelezhetetlen.

 

A francia trió az eddigi legnagyobb koncertjére tér vissza az Akvárium Klub Official NagyHalljába, az A38 Hajó synthwave sorozatának – The Demogorgon Party – részeként. Előzenekarként pedig az amerikai YOUTH CODE lép majd fel.

KIEMELT AJÁNLATOK