Nightinfo

Buli, party, program ajánló BULIAJÁNLÓK


DJ Budai All Night Long at Track Terrace


2017.07.29. (szombat) 23:00


Track Terrace

1117 Budapest, Neumann János utca 2.

Telefonszám: +36205632254A tavalyi hagyományteremtő nyárközepi allnightlong után jön a folytatás. DJ Budai szavaival:

 

"Tavaly júniusban hoztuk tető alá azt a bulit amit már nagyon régóta tervezgettünk. Hogy egy egész éjszakás All Night Long ne csak tavasszal a születésnapi és télen a karácsonyi legyen, hanem még egy nyáron, ahol az egész estét a zenei őrület mellett a szabadég alatt bulizzunk végig:) Ez még egy nagy álmom volt, ami tavaly meg is valóslut és nagyon nagy és hihetetlen buli kerekedett már az első alkalommal is :) Idén Július 29-én remélem újra találkozunk a teraszon minden zeneőrültel és zeneimádóval és újra megpengetjük a húrokat a Martin Audio szetten :) A vandég dj régen óriási pumpin és seggrázós zenéket pakolt bármikor hallottam, mindig vigyor volt :) Pár hónapja egy közös tech-es bulin újra hallottam zenélni, és irgalmatlan jó houseokat és grooveokat pakolt :) Gondoltam hogy Ő szuperságos lenne ha ezek a zenék az All Night Longon is felcsendűlnének :) Így lett a vendég ezen az estén a “Nyuszi” Newl DJ. Erre az estére oda visszük a zeneszeretetünket és a zenéinket és reggelig meg sem állunk az biztos :)"

 

Elővétel a oneticket.hu-n:

https://oneticket.hu/dj-budai-all-night-long-351

Early Bird 1500 Ft - jelenleg kapható

Early Bird2 2000 - még nem kapható

STAGE VIP - bulizz a színpadon a DJ pult mögött és mellett közvetlenül. A nyári ILD bulikra átalakítjuk a Track Terrace színpadát egy kis tánctérré.

- szeparált tánctér a DJ pult mögött

- külön italpult

- külön sor a beléptetésnél

 

A STAGE VIP jellegzetességei miatt asztalfoglalásra csak korlátozott számban van foglalási lehetőség! A STAGE VIP jegyből a minimum vásárolható mennyiség 2 db.

Stage VIP Early 3500 Ft - jelenleg kapható

Stage VIP Pre 4500 Ft - még nem kapható

 

Helyszíni jegyek:

Normál: 2500 Ft

Stage VIP: 5000 Ft

 

További infomációk

DJ Budai

Newl DJ

I Love Deep

email: level@djbudai.net

telefon: +36703151958 (csak munkaidőben és a buli napján)

KIEMELT AJÁNLATOK